VERSACE Yellow Diamond Intense EdP

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda VERSACE Yellow Diamond Intense EdP:Máte záujem o parfumovanú vodu, ktorej vôňa vám perfektne sadne? VERSACE Yellow Diamond Intense EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. Srdcom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Pre parfumovanú vodu je kľúčovou zložkou tiež vedľajšia vôňa citrusov, takže ide o sviežu až horkastú arómu. Táto parfumovaná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. VERSACE Yellow Diamond Intense EdP je pôvodom z Talianska. Kľúčové znaky parfumovanej vody VERSACE Yellow Diamond Intense EdP Parfumovaná voda perfektná pre ženy Hlavnú vôňu tvorí kvetinová Vedľajšia vôňa VERSACE Yellow Diamond Intense EdP: citrusová Pôvodom je táto parfumovaná voda z Talianska Ďalšie informácie o výrobcovi VERSACE V Miláne sa v roku 1978 zrodila značka Versace. Tieto vône s talianskym nádychom vás oslovia svojím originálnym podpisom. S vôňami Versace nemôžete urobiť chybu a zaistia vám dokonalý pocit sebavedomia. U tejto značky nájdete luxusnú kozmetiku, oblečenie, doplnky a taktiež aj nábytok.

Produkt VERSACE Yellow Diamond Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Versace, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Yellow Diamond Intense EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP - parametre produktu

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP - história ceny a dostupnosti

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?