DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP:Túžite po parfumovanej vode, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP poskytuje perfektnú vôňu pre mužov. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kožená prímes, ktorá vyniká tónmi kože v kombinácii s korením. Parfumovaná voda je tiež doplnená vedľajšou vôňou korenia, ktorá sa nezaobíde bez arómy škorice, ružového korenia alebo napríklad koriandra. Túto parfumovanú vodu si obľúbite predovšetkým na spoločenské udalosti alebo skrátka na každodenné nosenie. DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP je pôvodom z Talianska. Dôležité funkcie pánskej parfumovanej vody DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP Parfumovaná voda prispôsobená mužom Hlavná vôňa: kožená Vedľajšia vôňa DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP: korenená Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska Ďalšie informácie o výrobcovi DOLCE & GABBANA Domenico Dolce a Stefano Gabbana vytvorili v roku 1985 značku Dolce & Gabbana. Značka Dolce & Gabbana sa zrodila v Miláne, vďaka tomu sa v nej spája talianska vášeň s luxusom. Hodí sa pre všetky sebavedomé ženy ako aj sebavedomých mužov, ktorým sa páči vystúpiť z davu. K Dolce & Gabbana patrí aj luxusné oblečenie a doplnky.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA The One for Men Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?