Blog

Kuchyne na mieru: Ako navrhnúť ideálny priestor pre vašu rodinu

Pri plánovaní kuchyne na mieru je nevyhnutné skombinovať estetiku s funkčnosťou a prispôsobením osobným potrebám. Či už preferujete tradičné usporiadanie alebo moderný dizajn s ostrovčekom ako centrálnym prvkom, tu nájdete praktické rady, ako navrhnúť kuchyňu, ktorá bude nielen krásna, ale aj maximálne funkčná a účelová pre vašu rodinu.

Ako chodiť v topánkach na podpätku celý deň? Unikátny sprievodca

Nosiť topánky na podpätku celý deň môže byť výzvou, ale s týmito tipmi a trikmi to bude hračka! Či už ste na dôležitej schôdzke, na svadbe alebo len milujete eleganciu, ktorú podpätky prinášajú, tu je niekoľko rád, ako zvládnuť nosenie podpätkov s gráciou a bez bolesti.

Sprchové gély, ktoré sú na vašu hebkú pokožku

Každý deň si v sprche vytvárame krátku chvíľu len pre seba, kedy sa môžeme oddeliť od každodenného zhonu a starostí. Preto je dôležité, aby sme si túto chvíľu užili na maximum a starali sa o svoju pokožku správnym spôsobom.

Parfémy od známych celebrít: Ktoré si našli obľubu medzi ľuďmi?

O tom, že celebrity sú značkami samy o sebe, niet pochýb. Pod svojim menom často rozbiehajú biznis s oblečením, kozmetikou či parfémami. Jedným z prvých parfémov slávnych je vôňa White Diamonds od Elizabeth Taylor, ktorá bola uvedená na trh v roku 1991. Vône celebrít si získali svoju obľubu takmer okamžite a dodnes sa parfumérie plnia novinkami z dielní slávnych.

Druhy sedačiek

Sedačky sú neodmysliteľným prvkom každej obývacej izby, ktoré nám nielen poskytujú pohodlné miesto na sedenie, ale aj ovplyvňujú charakter a štýl našich domovov. V tomto článku sa zameriame na aktuálne trendy v sedačkách, ktoré vnášajú do vašich interiérov prvotriedny luxus a moderný vzhľad.

Pohodlné štylizácie na výlet k moru

Cesta k moru je skvelá príležitosť vychutnať si slnko, modrú vodu a slobodu vo výbere štylizácií. Správne oblečenie a obuv Vám umožnia cítiť sa pohodlne a módne na pláži, aj počas prechádzok po pobrežných mestách. Pripravili sme niekoľko overených tipov na pohodlné štylizácie pre cestu k moru.

Šperky na ples

Výber šperkov na oficiálnu spoločenskú udalosť, akou ples isto je, môže byť niekedy trocha zložitý najmä preto, že je v tomto smere k dispozícii veľké množstvo možností a kombinácií rôznych druhov šperkov. Ako teda dosiahnuť optimálneho výsledku?

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby.

Aké nohavice budú vyzerať najlepšie s pánskymi poltopánkami?

Pánske poltopánky sú typom obuvi, ktorá je tou správnou voľbou prakticky v každej situácii. Nespornou výhodou týchto topánok je aj ich univerzálnosť: ťažko naznačiť módne obdobie, kedy by sa pánske poltopánky vôbec neobjavili na tých najlepších prehliadkových mólach.

Ako si vybrať prenosný reproduktor kamkoľvek - na domov i na cestu?

Hľadáte vhodný prenosný reproduktor kamkoľvek, ku vani, do prírody, na grilovačku, či na piesočnatú pláž pri mori?

Depilácia či epilácia – ako dosiahnuť jemnú, hebkú pokožku?

Jemná pokožka bez chĺpkov? To je sen každej ženy a mnohých mužov. Je to spoločenský trend posledných rokov.

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.

Náramkové hodinky - symbol charakteru, vkusu a elegancie

Potrebujete hodinky do práce, pod vodu, na lietanie, šport a fitness, či inteligentné Smart hodinky? Výber štýlu, materiálu, funkcií a dizajnu je takmer neobmedzený.

Zimné pneumatiky pre bezpečnú jazdu po studených cestách

O nutnosti používania zimných pneumatík v sťažených klimatických podmienkach obdobia zimy snáď už niet pochýb. Všeobecné doporučenie je prezuť na zimné pneumatiky, pokiaľ teplota okolia klesá pod 7°C.

Domáce pekárne pre prípravu čerstvého chleba a pečiva

Milujete raňajkovať čerstvý, chrumkavý krajec chleba, či teplé voňavé pečivo? Potom si určite zaobstarajte malú domácu pekáreň.

Kuchynské roboty - spoľahliví spoločníci na varenie a pečenie

Objavte spoľahlivého spoločníka pre vaše denné, či príležitostné varenie a pečenie.Staňte sa kreatívnymi šéfkuchármi. Pripravte jedlá z celého sveta.

Tlakové hrnce pre zdravé jedlá, úsporu energie a času

Zvládnite prípravu svojich obľúbených pokrmov za zlomok času. Zdravé varenie v pare pod vyšším tlakom výrazne skracuje čas prípravy a tým šetrí energiu.

Úsporné televízory pre každého po celý rok

Moderné televízne prijímače sú inteligentné, úsporné SMART zariadenia do každej domácnosti. Bohaté funkcie, ultra plochý nadčasový dizajn, vynikajúci obraz a zvuk ich predurčujú na každodenné využívanie.

Jogurtovače - pomocníci pre podporu prirodzenej imunity

Pripravte si chutné probiotické jogurty v domácich podmienkach s kvalitným čerstvým, či sušeným ovocím. Získajte dostatočnú imunitu vďaka dobrým baktériám, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie črevnej mikroflóry.

Naparovače odevov pre ľahkú úpravu a dezinfekciu oblečenia

Para zjemňuje a narovnáva vlákna v textile, čím vyrovnáva pokrčené odevy aj záhyby. Súčasne textílie účinne dezinfikuje.

Ako si vybrať najlepšiu kávu?

Káva patrí k najstarším a najobľúbenejším povzbudzujúcim nápojom. Je lahodným dôvodom na stretnutia s priateľmi, na príjemný relax, aj odpočinok.

Domáce udiarne pre prirodzenú konzerváciu a plnú chuť údenín

Údenie je popri sušení najstaršou formou konzervácie potravín. Obľúbené zabíjačky a spracovanie mäsa je vynikajúcou príležitosťou na stretnutie celej rodiny a priateľov.

Čistenie okien - efektívne a moderne

Čistenie okien, zrkadiel, sprchovacích kútov, či rôznych hladkých lesklých povrchov v domácnosti býva často nočnou morou.Urobte to ale efektívne a moderne.

Relaxujte pri zimných športoch

Slovensko je krásna hornatá krajina s množstvom dobre vybavených zimných stredísk. Ponúkajú skvelé prostredie pre relax a šport s výbornými snehovými podmienkami.

Ako si správne vybrať varnú dosku?

Vybavte svoju modernú domácnosť sklokeramickou varnou doskou, či bezpečnou indukčnou varnou doskou. Vyskúšajte inovatívne, zábavné, nenáročné varenie a množstvo šikovných funkcií.

Obchodné stretnutie – návrhy na štylizácie

Pred Vami obchodné stretnutie a Vy neviete čo na seba? Žiadny problém: nižšie uvádzame zaujímavé nápady na pánske a dámske štylizácie, ktoré budú fungovať rovnako pri extrémne oficiálnych stretnutiach, ako aj pri stretnutiach trochu voľnejšieho charakteru.

Ako ošetriť auto pred zimou?

A nezabudnite! Ešte náročnejšia časť roka sa blíži! Studené zimné podmienky preveria údržbu a vzhľad vášho spoločníka na cestách.

Sporáky a rúry na pečenie pre dokonalý kulinársky zážitok

Sporáky a rúry na pečenie sú neodmysliteľnými pomocníkmi v kuchyni pre prípravu chutných, pestrých a dokonale upečených pokrmov.

Moderné digestory pre štýlovú kuchyňu

Užívajte si pohodu pri varení bez nepríjemného zápachu.

Rýchlovarné kanvice pre nadšencov čaju a kávy

Ste milovníkom klasickej zalievanej kávy? Radi si vychutnáte chuť a vôňu čajov z celého sveta? Moderná domácnosť sa bez rýchlovarnej kanvice nezaobíde.

Sušičky potravín pre kvalitné spracovanie sezónneho ovocia

Objavte svet sušenia húb, ovocia, zeleniny, byliniek a ďalších potravín. Majte celý rok po ruke zdravé maškrty bez chémie a konzervácie.

Ako si vybrať kávovar?

Staňte sa baristom v domácej kaviarni. Pripravte svojim blízkym a priateľom kulinársky zážitok. Vyskúšajte tiež rôzne spôsoby prípravy kávy.

Vákuovačky pre dlhšie uchovanie čerstvých potravín

Zachovajte prirodzenú farbu, vôňu aj chuť potravín! Vákuujte! Potraviny vám vydržia dlhšie čerstvé. Aj päť krát dlhšie!

Ako si vybrať mrazničku?

Mrazíte pravidelne väčšie množstvo sezónneho ovocia, zeleniny, rýb, či mäsa? Vyberte najvhodnejšiu mrazničku pre vaše potreby.

Ako si vybrať umývačku riadu?

Viete že akýkoľvek program v umývačke riadu spotrebuje menej vody ako pri ručnom umývaní?

Ako si vybrať chladničku?

Predĺžte čerstvú chuť potravín, nápojov a varených jedál. Uložte prehľadne svoje zásoby a ušetrite osobný čas na ďalšie rodinné aktivity.

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Ako ušetriť v domácnosti na energiách?

Zapisujte si spotreby na jednotlivých meračoch energií. Zvýšte efektivitu pri používaní domácich spotrebičov.

Hry a hračky na každý deň

Podporte zdravý vývoj všetkých členov rodiny a vyberajte z veľkej ponuky hračiek pre deti. Zabavte sa s priateľmi, vyplňte voľný čas vašich seniorov. Hračka je často splnením detského sna dospelých.

Ako si vybrať práčku a sušičku prádla?

Pranie je nevyhnutná činnosť v každej domácnosti.

Mikrovlné rúry do každej praktickej kuchyne

Mikrovlné rúry patria do každej praktickej kuchyne. Princíp fungovania mikrovlniek pri varení vám ušetrí energiu aj čas. Jednoducho a rýchlo ohrejú hotové tekuté aj tuhé jedlá bez potreby oleja a bez pripálenia.

Ako ušetriť?

Prudká inflácia láme rekordy. Je nutné prispôsobiť sa. Zmeňte prístup k životu, zmeňte svoje návyky, Ak denne ušetrite na drobnostiach zopár eur, výsledok môže byť pre vás prekvapujúci.

Hry a hračky pre staršie deti

Kreatívne, interaktívne, didaktické, či vedomostné hry a hračky sú  najlepšou prípravou do budúcnosti vašich detí. Umožnite deťom súťažiť a presadiť sa v kolektíve. 

Pasívna požiarna ochrana - čo je to?

Pasívna požiarna ochrana je dôležitou súčasťou projektu akejkoľvek veľkej alebo verejnej budovy.

Ako si vybrať vysávač?

Znepríjemňujú vám život blato, prach, peľ, roztoče, alergény a iné nečistoty? Vysávajte. 

Ako ušetriť zmenou stravovacích návykov?

Stravovacie návyky. Všetci máme svoje obľúbené a zaužívané praktiky. Pokúste sa inšpirovať a urobte prvé kroky na ich zmenu

Lego - stavebnica pre každého bez rozdielu veku

Svetovo najobľúbenejšia stavebnica od spoločnosti Lego.

Záhrada pred zimou

Pripravte záhradku na jesenné ošetrenie tak, aby zimu prečkala v dobrej kondícii. Pripravte sa na presádzanie, rezanie, sekanie, zakrývanie pred zimou, ošetrovanie trávnika, prihnojovanie, spracovanie a uloženie ovocia a zeleniny.

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Záhradný nábytok, ktorý musíte mať aj vy!

Záhradný nábytok dotvára jedinečnú atmosféru vašej záhradky, balkónu, terasy, či verandy. Zvolený štýl je odrazom vašej osobnosti a fantázie.

Ako si vybrať záhradný gril?

Vyberte si správny gril pre zábavu a potešenie. Vychutnajte si víkendové opekanie steakov, varenie guľášov, či fondue párty.

Ako si vybrať slnečník?

Slnečník je veľmi praktický a moderný doplnok záhrady. Je vždy po ruke, keď potrebujete vytvoriť tieň.

Ako si vybrať altánok?

Schlaďte sa v horúcom lete v tieni altánku. Záhradné altánky sú vhodné pre každú príležitosť.

Ako si vybrať trampolínu?

Trampolína dokonale preverí vašu fyzickú kondíciu, kardiosústavu, aj koordináciu. Skákanie aktívne zabaví deti aj dospelých.

Z akých materiálov sa vyrába záhradný nábytok?

Záhradný nábytok sa vyrába z veľkého množstva rôznych materiálov. V ponuke sú zostavy vyrobené z dreva, z ratanu, bambusu, z kovu, či plastu.

Užite si záhradu počas celého leta!

Záhrada v lete je zvyčajne po rušnej jari miestom pokoja a oddychu. Relaxovať môžete pri množstve aktivít. Je ideálne záhradu rozdeliť na zónu pracovnú a zónu oddychovú.