DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP: Toaletná voda Dolce & Gabbana Dolce Garden je krásna jemná vôňa, ktorá vás zavedie priamo do rozkvitnutých sicílskych záhrad plných voňavých kvetov. Očarujúca vôňa je vhodná na každodenné nosenie, je symbolom slobodných myšlienok a túžob. Táto vôňa sa okamžite po navoňaní rozvonia sviežou ovocnou vôňou, ktorá je plná optimizmu. Vôňa je uložená do elegantne tvarovaného flakónu v jemnej ružovej farbe, ktorá evokuje rozkvitnutú záhradu. Kľúčové vlastnosti toaletnej vody Dolce & Gabbana Dolce Garden EdTDámska voňavka s rozprašovačom pre ženy s objemom 75 mlSvieža kvetinovo-ovocná vôňa s mandarínkou a kokosomV ovocnom štýle s vanilkovo-drevitým základomToaletná voda Dolce & Gabbana je vhodná na každodenné nosenieVôňa sa hodí pre moderné a sebaisté ženy Nežná kvetinová vôňaJemná vôňa mandarínky sa jemne mieša s neroli a podmanivou vôňou éterickej magnólie. Sladká vôňa kokosu sa prelína s plumériou a exotickým stromom ylang-ylang. Dlhotrvajúci základ evokujúci tradičné sicílske sladkosti tvorí santalové drevo, mandľové mlieko a vanilka. Nádherná ženská vôňa je plná pozitívnych nálad a kvitnúcich kvetov. Zahaľte sa do jemného závoja sviežej vôňa!Zloženie:Hlava: magnólia, mandarínka, neroliSrdce: kokos, pluméria, ylang-ylangZáklad: mandľové mlieko, santalové drevo, vanilka

Produkt DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA Dolce Garden EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?