DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, na ktorú sa vás budú všetci vypytovať? DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP poskytuje osobitú vôňu pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je citrusová prímes, ktorá sa hodí na osvieženie horúcich letných dní. Nemenej podstatnou súčasťou parfumovanej vody je vôňa sladkého, a teda jej ďalšou prednosťou je jemná sladkastá aróma. Táto parfumovaná voda príde vhod pri bežných aj veľmi aktívnych dňoch. DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP pochádza z Talianska. Podstatné prednosti parfumovanej vody DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP Parfumovaná voda ideálna pre ženy Hlavnú vôňu tvorí citrusová Vedľajšia vôňa DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP: sladká Táto parfumovaná voda bola vytvorená v Taliansku Informácie o značke DOLCE & GABBANA Domenico Dolce a Stefano Gabbana vytvorili v roku 1985 značku Dolce & Gabbana. Rodiskom Dolce & Gabbana je Miláno, preto prináša taliansku vášeň, mágiu a luxus. Hodí sa pre všetky sebavedomé ženy ako aj sebavedomých mužov, ktorých prianím je vystúpiť z davu. U Dolce & Gabbana nájdete aj svetoznáme doplnky a luxusné oblečenie.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dolce & Gabbana, Dolce&Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Femme EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?