DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA The One For Men EdP:Jedinečná pánska toaletná voda Dolce & Gabbana The One for Men je rýdzim koncentrátom elegancie a zmyselnosti, ktorý nepostráda klasickú koncepciu s pečaťou modernej mužnej vône. To z nej robí ľahkú a pritom pútavú vôňu charakterizovanú korenisto orientálnou harmóniou tabaku a rafinovaných drevitých tónov. Mužná Dolce & Gabbana The One je svieža a ľahko opojná vôňa pre elegantného zmyselného muža, ktorú využijete celodenne pri všetkých príležitostiach.Kľúčové vlastnosti pánskej parfumovanej vody Dolce & Gabbana The One for MenKoncentrát zmyselnosti, elegancie, klasiky a mužnostiKorenisto orientálna vôňa The One for MenĽahká a zároveň pútavá aróma tabaku, drevitých tónov, grapefruitu a koreninyJedinečná Dolce & Gabbana The One for Men na celodenné používanie pri všetkých príležitostiachZloženie:Hlava: grapefruit, koriander, bazalkaSrdce: zázvor, kardamóm, pomarančové kvetyTelo: céder, pravá ambra, tabak

Produkt DOLCE & GABBANA The One For Men EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA The One For Men EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA The One For Men EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?