DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP:Parfumovaná voda Pour Homme Intenso je aromatická vôňa pre mužov, ktorá je plná kontrastov. Je vhodná pre moderných a sebavedomých mužov, ktorí vyznávajú klasický štýl, ale radi vyskúšajú vo svojej obľúbenej vôni aj originálne prvky. Rafinovaná vôňa je plná mužných tónov pretkaných vodnou sviežosťou.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.Parfumovaná voda Pour Homme Intenso je aromatická vôňa pre mužov, ktorá je plná kontrastov. Je vhodná pre moderných a sebavedomých mužov, ktorí vyznávajú klasický štýl, ale radi vyskúšajú vo svojej obľúbenej vôni aj originálne prvky. Rafinovaná vôňa je plná mužných tónov pretkaných vodnou sviežosťou. Flakón v tmavej farbe má zaoblené tvary a vyžaruje z neho tajomnosť a elegancia. Potešte svoje zmysly povzbudzujúcou vôňou, ktorá vás bude príjemne sprevádzať po celý deň.Zaujímavo zostavená kompozícia vôní v sebe spája tradície a inovatívne prvky moderných trendov. Tvárou reklamnej kampane parfumu Pour Homme Intenso je Colin Farrell. Očarujúca vôňa v sebe snúbi výraznú vôňu pelargónie, bazalku a hrejivú vôňu zmyselnej levandule, ktorá je prestúpená sviežimi vodnými tónmi. Tabak spolu so šalviou, špecifickou vôňou otrúb a senom dodáva parfumu zaujímavý a úplne originálny smer. Klasický drevitý základ vône je doplnený o labdanum a pikantné pižmo. Podčiarknite svoju mužnosť krásnou vôňou, ktorej ženy nemôžu odolať!Zloženie:Hlava: pelargónia, vodné tóny, levanduľa, bazalka, nechtíkSrdce: tabak, šalvia, otruby, senoZáklad: santalové drevo, labdanum, ambra, pižmo, cyprusObjem:125 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?