DIOR Homme Intense EdP

DIOR Homme Intense EdP

DIOR Homme Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Homme Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DIOR Homme Intense EdP:Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? DIOR Homme Intense EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre mužov. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou drevitá prímes, v ktorej dominujú tóny santalového a ružového dreva. Parfumovaná voda je dokončená vedľajšou vôňou kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Túto parfumovanú vodu si obľúbite na denné nosenie aj na večer. DIOR Homme Intense EdP pochádza z Francúzska. Zaujímavé parametre pánskej parfumovanej vody DIOR Homme Intense EdP Parfumovaná voda prispôsobená mužom Hlavná vôňa: drevitá Vedľajšia vôňa DIOR Homme Intense EdP: kvetinová Originálne je táto parfumovaná voda z Francúzska Informácie o výrobcovi DIOR Christian Dior založil v roku 1946 svoju značku Dior. Jeho popularita je založená na tom, že na prvé miesto dával prirodzenosť. Christiana Diora preslávila najmä móda, ktorou sa inšpiroval aj pri svojom prvom parfume. V súčasnosti si vyberiete od značky Dior nielen rôznu kozmetiku a vône, ale aj luxusnú módu.

Produkt DIOR Homme Intense EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Homme Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Homme Intense EdP - parametre produktu

DIOR Homme Intense EdP - história ceny a dostupnosti

DIOR Homme Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Homme Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?