CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP:Priali by ste si mať parfumovanú vodu, vďaka ktorej si vyslúžite veľa komplimentov? CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP je neobyčajná vôňa ideálna pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou orientálna prímes, ktorá dodáva hrejivým tónom intenzitu a jedinečnosť. Parfumovaná voda sa mieša tiež s vedľajšou vôňou orientálnych tónov, takže vyniká výraznejšou korenenou vôňou spoločne s vanilkou či pižmom. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na zimné dni a slávnostnejšie akcie. CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP pochádza z Francúzska. Dôležité vlastnosti parfumovanej vody CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP Parfumovaná voda ideálna pre ženy Hlavná vôňa: orientálna Vedľajšia vôňa CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP: orientálna Krajina pôvodu je Francúzsko Ďalšie informácie o výrobcovi CHANEL S prvým parfumom značky Chanel prišla v roku 1921 Gabrielle Bonheur Chanel. Táto slávna módna návrhárka sa v tejto dobe preslávila návrhom úplne nových typov kostýmov s nohavicami a sukňou. Dokázala tak transformovať vtedajšiu konzervatívnu módu. Rovnako ako jej oblečenie aj vôňa Chanel vám dodá pocit elegancie a ženskosti.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Chanel, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumová voda EDP, patrí značke Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - parametre produktu

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - história ceny a dostupnosti

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?