CHANEL Allure EdP

CHANEL Allure EdP

CHANEL Allure EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHANEL Allure EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CHANEL Allure EdP:Predstavuje novú, výlučnejšiu a zmyselnejšiu interpretáciu ženského kúzla. Kúzlo je súčasťou každej ženy, rovnako ako zmyselnosť.Všetko, čo musíte urobiť, je uvoľniť sa a byť sama sebou, a objavíte túto veľmi neočakávanú stránku svojej osobnosti. Ženskékúzlo stojí stranou všeobecných pravidiel alebo módy: žiadne okázalosti, žiadne zložitosti – len úplná prirodzenosť. A takáje práve zmyselnosť Eau de Parfum ALLURE od firmy CHANEL, ktorý je najnovšou inkarnáciou ženského kúzla. Silne zmyselnápríťažlivosť vône, dokonale moderný design fľaštičky – leštené zlato v kombinácii s matnou meďou.Kúzlo je súčasťou každej ženy.Hlava: bergamot, mandarínka, broskyňaZáklad: santalové drevo, vetiver, vanilkaSrdce: ruža, jazmín, leknoObjem: 100 ml

Produkt CHANEL Allure EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Chanel, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt CHANEL Allure EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CHANEL Allure EdP - parametre produktu

CHANEL Allure EdP - história ceny a dostupnosti

CHANEL Allure EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CHANEL Allure EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?