LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME Idôle Le Parfum EdP:Priali by ste si mať parfumovanú vodu, s ktorou zaujmete pri každej príležitosti? LANCÔME Idôle Le Parfum EdP je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je prímes chypre, ktorá sa vyznačuje svojimi drevitými a ihličnatými tónmi. Parfumovaná voda je tiež doplnená vedľajšou vôňou kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo v chladnom zimnom období. LANCÔME Idôle Le Parfum EdP pochádza z Francúzska. Rozhodujúce prednosti parfumovanej vody LANCÔME Idôle Le Parfum EdP Parfumovaná voda vytvorená pre ženy Hlavná vôňa: chypre Vedľajšia vôňa LANCÔME Idôle Le Parfum EdP: kvetinová Táto parfumovaná voda pochádza z Francúzska Informácie o značke LANCÔME Nielen parfumy, ale aj ďalšia kozmetika patrí k luxusnej francúzskej značke Lancôme. Pýši sa jedinečným zložením, v ktorom nechýbajú inovatívne aktívne látky a úžasné kombinácie vôní. Pred viac ako 80 rokmi sa stala Lancôme súčasťou trhu, to svedčí o jej stálej obľube! Ide o značku, ktorá prispieva k zabezpečeniu maximálneho sebavedomia všetkých žien.

Produkt LANCÔME Idôle Le Parfum EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANCÔME Idôle Le Parfum EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - parametre produktu

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME Idôle Le Parfum EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?