LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP:  vypnuté Parfumovaná voda Lancome La Vie Est Belle Intense je nádherná ženská vôňa. Zvodný, intenzívny a očarujúci parfém bol uvedený na trh v roku 2015 a ihneď si získal svojich nadšených priaznivcov. Predstavuje dokonalú súhru sviežich tónov, ktoré povzbudia všetky vaše zmysly. Línia kvetinových a ovocných vôní je ukrytá v elegantnom flakóne.Očarte svoje okoliePodmanivá vôňa šťavnatého pomaranča, hrušky a bergamotu je prepojená vôňou pikantného korenia. Srdce prekypuje tónmi kvetov pomaranča, ylang-ylang, tuberózy a jazmínu, túto kompozíciu príjemne dopĺňa iris. Záver patrí upokojujúcej sladkej šľahačke a lieskovému oriešku, aká ohromujúca a lákavá kombinácia! Ženský parfém Lancome La Vie Est Belle Intense vytvorili Dominique Ropion a Anne Flipo. Nechajte sa viesť svojimi zmyslami, spríjemniíte si deň a okúzlite svoje okolie. Zloženie dámskej voňavkyHlava – korenie, hruška, bergamot, pomaranč, list ríbezlíSrdce – pomarančové kvety, ylang-ylang, tuberóza, iris, jazmínZáklad – šľahačka, lieskový oriešok

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP - parametre produktu

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME La Vie Est Belle Intensément EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?