LANCÔME La Vie Est Belle EdP

LANCÔME La Vie Est Belle EdP

LANCÔME La Vie Est Belle EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME La Vie Est Belle EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME La Vie Est Belle EdP:Lancome La Vie Est Belle je jedinečná toaletná voda, ktorá je priamo stvorená pre výrazné ženy s vycibreným vkusom. Ak milujete malé každodenné radosti, krásu a luxus, je táto vôňa pre vás tou správnou voľbou. V úvode vône vás očarí esencia čiernych ríbezlí a sladkej hrušky, v srdci na vás potom čakajú zmyselné tóny jazmínu, kosatca a kvetov pomarančovníka. Základom vône je kombinácia tonka fazule, orechov, pačuli a vanilky. Vôňa Lancome La Vie Est Belle Vám vyčarí úsmev na perách a príjemne rozžiari Váš deň.Hlava: hruška, čierne ríbezleSrdce: pomarančové kvety, jazmín, kosatecZáklad: pražené orechy, vanilka, fazuľa tonka, pačuliObsah: 30 ml

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Lancôme, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt LANCÔME La Vie Est Belle EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME La Vie Est Belle EdP - parametre produktu

LANCÔME La Vie Est Belle EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME La Vie Est Belle EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME La Vie Est Belle EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?