LANCÔME Tresor EdP

LANCÔME Tresor EdP

LANCÔME Tresor EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME Tresor EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME Tresor EdP:Mali by ste záujem o parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? LANCÔME Tresor EdP je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je orientálna prímes, v ktorej prevažujú výrazné až hrejivé tóny. Dôležitou súčasťou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, a teda je obohatená o arómu napríklad konvaliniek, pomarančových kvetov alebo jazmínu. Táto parfumovaná voda príde vhod predovšetkým pri špeciálnych udalostiach a počas zimného obdobia. LANCÔME Tresor EdP pochádza z Francúzska. Zásadné parametre parfumovanej vody LANCÔME Tresor EdP Parfumovaná voda s vôňou perfektnou pre ženy Hlavnú vôňu tvorí orientálna Vedľajšia vôňa LANCÔME Tresor EdP: kvetinová Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku Ďalšie informácie o výrobcovi LANCÔME S francúzskou značkou Lancôme sú spojené luxusné parfumy aj ďalšia kozmetika. Pýši sa jedinečným zložením, ktoré obsahuje množstvo inovatívnych aktívnych látok a jedinečné kombinácie vôní. Lancôme sa dostala na svetové trhy pred viac ako 80 rokmi, čo znamená, že jej popularita neklesá. Ide o značku, ktorá prispieva k zabezpečeniu maximálneho sebavedomia všetkých žien.

Produkt LANCÔME Tresor EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANCÔME Tresor EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME Tresor EdP - parametre produktu

LANCÔME Tresor EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME Tresor EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME Tresor EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?