LANCÔME Hypnose EdP

LANCÔME Hypnose EdP

LANCÔME Hypnose EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME Hypnose EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME Hypnose EdP:Hypnose je slnečná vôňa v mnohých smeroch. Nie je priamočiara: závisí na nálade, dni, osobe, oslovení možno vetiverom alebo vanilkou, alebo žiarením, túžbou žiariť kvetinami. Nie na začiatku, nie na konci, preferujú prirovnanie Hypnose ku špirále, DNA špirála zmyselnosti, v ktorej sú informácie pomiešané. Tajomstvo Hypnose leží v mnohonásobnom, fluidnom, pachovom scenári: toto je vôňa, z ktorej nikto nie je unavený, nepretržite si budete želať, aby sa to otočilo: všetky ženy, ktoré ju testovali chcú začať znova. Za tento fenomenálny prínos vďačíme aj vanilke: vanilka v Hypnose je ľahká pena: dlho a hlboko ju vdýchnete.... A potom znova....Drevito-orientálna vôňa.Hlava: mučenka Základ: vetiver Srdce: čistá vanilka Obsah 75 ml

Produkt LANCÔME Hypnose EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANCÔME Hypnose EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME Hypnose EdP - parametre produktu

LANCÔME Hypnose EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME Hypnose EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME Hypnose EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?