LANCÔME Miracle EdP

LANCÔME Miracle EdP

LANCÔME Miracle EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANCÔME Miracle EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANCÔME Miracle EdP:Parfumová voda LANCÔME Miracle je nádherná energická a rýdzo ženská vôňa. Táto jedinečná vôňa je zmesou romantiky a dynamického postoja k životu. Má schopnosť k vám hovoriť bez slov. Hodí sa pre všetky ženy ktoré vedia, že život je krásny a majú schopnosť nadchnúť sa aj pre maličkosti, ktoré im prinášajú všedné dni. Žena, ktorá nosí vôňu Miracle túži byť nestále okúzľovaná zázrakom života.Originálna vôna čínskej slivky sa jemne spojí s výrazne kvetinovou vôňou frézie. Silná vôňa bieleho jazmínu sa prelína s pikantným pižmom, ktoré tvoria základ tohto parfumu. Svieže tóny zázvoru sú spojené s korenistou vôňou korenia a očarujúcimi akordmi magnólie. Celá kompozícia týchto príjemných vôní je uložená do jednoduchého flakóna a na prvý pohľad vás jemne ružová farba upozorní, že táto vôňa je určená pre romantické ženy. Silnejšia kvetinová vôňa je vhodná na denné nosenie, rovnako ako na romantický večer pri sviečkach alebo na divokú párty s priateľmi. Zahaľte sa do kvetinového závoja jedinečnej vône Miracle!Zloženie:Hlava: čínska slivka, fréziaZáklad: jazmín, pižmoSrdce: magnólia, zázvor, korenieObsah:100 ml

Produkt LANCÔME Miracle EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Lancôme, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANCÔME Miracle EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lancôme, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANCÔME Miracle EdP - parametre produktu

LANCÔME Miracle EdP - história ceny a dostupnosti

LANCÔME Miracle EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANCÔME Miracle EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?