VERSACE Crystal Noir EdP

VERSACE Crystal Noir EdP

VERSACE Crystal Noir EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Crystal Noir EdP - popis produktu

Parfumovaná voda VERSACE Crystal Noir EdP:Parfum Versace Crystal Noir je výrazná orientálno kvetinová vôňa zanechávajúca prepychový dojem a z každého miesta robí exkluzívnu záležitosť. Crystal Noir je zamatová, veľmi omamná a výrazná vôňa, v ktorej prevláda biela gardénia. Najskôr sa ukáže svieža ľahká vôňa kardamónu, korenia a zázvoru, ktorú vystrieda dominantná gardénia, pivonka a pomarančový kvet. Výrazné telo parfumu tvorí amra, pižmo a santalové drevo. Vôňu Versace Crystal Noir noste tam, kde budete mať príležitosť na rozlet.Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody VERSACE Crystal NoirVeľmi výrazná vôňaCrystal Noir je vhodná pre ženy, ktoré si rady užívajú pozornosť okoliaDlhá výdržParfumovaná voda Versace pôsobí prepychovým a exkluzívnym dojmomZloženie:Hlava: korenie, kardamom, zázvorSrdce: pivonka, pomarančový kvet, gardénieZáklad: ambra, pižmo, santalové drevo

Produkt VERSACE Crystal Noir EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Versace, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Crystal Noir EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

VERSACE Crystal Noir EdP - parametre produktu

VERSACE Crystal Noir EdP - história ceny a dostupnosti

VERSACE Crystal Noir EdP - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Crystal Noir EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?