VERSACE Versace Woman EdP

VERSACE Versace Woman EdP

VERSACE Versace Woman EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Versace Woman EdP - popis produktu

Parfumovaná voda VERSACE Versace Woman EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, s ktorou zaručene urobíte dobrý dojem? VERSACE Versace Woman EdP ponúka jedinečnú vôňu vytvorenú pre ženy. Základom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, ktorá sa vyznačuje tónmi jazmínu, fialky alebo ruží. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým v letnom období, ale hodí sa aj na bežné dni. VERSACE Versace Woman EdP je pôvodom z Talianska. Zaujímavé parametre parfumovanej vody VERSACE Versace Woman EdP Parfumovaná voda vhodná pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa VERSACE Versace Woman EdP: kvetinová Originálne je táto parfumovaná voda z Talianska Ďalšie informácie o výrobcovi VERSACE Vznik značky Versace sa viaže k mestu Miláno, kde bola roku 1978 rovnomenná firma založená. Tieto vône s talianskym nádychom vás oslovia svojím originálnym podpisom. Vône Versace sa hodia na každodenné používanie a prispejú k vášmu sebavedomiu. Táto značka vás poteší nielen luxusnými parfumami, kozmetikou, moderným oblečením a doplnkami, ale tiež kvalitným nábytkom.

Produkt VERSACE Versace Woman EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Versace, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Versace Woman EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

VERSACE Versace Woman EdP - parametre produktu

VERSACE Versace Woman EdP - história ceny a dostupnosti

VERSACE Versace Woman EdP - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Versace Woman EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?