VERSACE Bright Crystal Absolu EdP

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP - popis produktu

Parfumovaná voda VERSACE Bright Crystal Absolu EdP:Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? VERSACE Bright Crystal Absolu EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Parfumovaná voda je tiež doplnená vedľajšou vôňou ovocia, ku ktorej neodmysliteľne patrí sladká aróma rôznych plodov ako marhúľ, jabĺk alebo čiernych ríbezlí. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na letné a bežné dni. VERSACE Bright Crystal Absolu EdP pochádza z Talianska. Najdôležitejšie vlastnosti parfumovanej vody VERSACE Bright Crystal Absolu EdP Parfumovaná voda s vôňou perfektnou pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa VERSACE Bright Crystal Absolu EdP: ovocná Krajina pôvodu je Taliansko Informácie o značke VERSACE V roku 1978 bola v Miláne vytvorená značka Versace. Tieto luxusné vône s talianskym nádychom sú veľmi obľúbené. Versace ponúka vône na každú príležitosť a vďaka nim sa zdvihne vaše sebavedomie na maximum. Táto značka je spojená nielen s parfumami, kozmetikou, oblečením a doplnkami, ale dokonca aj s nábytkom.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Versace, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Bright Crystal Absolu EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP - parametre produktu

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP - história ceny a dostupnosti

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Bright Crystal Absolu EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?