DIOR Hypnotic Poison EdP

DIOR Hypnotic Poison EdP

DIOR Hypnotic Poison EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Hypnotic Poison EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DIOR Hypnotic Poison EdP:Dámska parfumovaná voda DIOR Hypnotic Poison EdP je zmyselne tajomná orientálno-vanilková vôňa, ktorá vás svojou sladkou, intenzívnou hrejivosťou bude lákať ako zakázané jablko. Na úvod sa gurmánsky otvára sladko-horkou kombináciou mandlí a sladkého drievka. Tie nasleduje kvetinové srdce plné krehkých kvetov pomarančovníka a omamného jazmínu sambac. Základ potom patrí intenzívnej, sladkej a príjemnej vôni tonka fazule a zmyselnej vanilke. Sexy vôňa plná starostlivo vybraných ingrediencií je ukrytá vo flakóne v tvare červeného jablka s tmavými vrstvami roztavenej lávy. Flakón zdobí temne čierny uzáver a čierna stuha s iniciálami značky CD. Omamná vôňa vás premení na kráľovnú.Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody DIOR Hypnotic Poison EdPZmyselne tajomná orientálno-vanilková vôňa od renomovanej francúzskej značky DIORIntenzívna, hrejivá toaletná voda (EdP – Eau de Parfum) pre nezávislé a silné ženyOrientálny, gurmánsky základ tvorí arómu tonka fazule a sladkej vanilkyVôňu ukrýva flakón v tvare červeného zakázaného jablka s tmavými vrstvami roztavenej lávyNadčasová, sexy vôňa Hypnotic Poison vhodná na večerné nosenie pri zvláštnych príležitostiachLuxusný voňavý darček od značky DIOR pre sebavedomé ženyZloženie parfému:Hlava (vysoké tóny) – mandle, sladké drievkoSrdce (stredné tóny) – kvety pomarančovníka, jazmín sambacZáklad (nízke tóny) – fazuľa tonka, vanilkaSpôsob použitia:Vonné esencie sa aktivujú teplom. Ideálne na postrek parfumom sú preto miesta, kde môžete cítiť srdcový tep ako je krk, zápästia, vnútorná strana lakťov alebo lakťové jamky.Optimálne na skladovanie flakónu s parfumom je miesto mimo dosahu denného svetla (zásuvka nočného stolíka a pod.) A teplota do 20 °C.

Produkt DIOR Hypnotic Poison EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Hypnotic Poison EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Hypnotic Poison EdP - parametre produktu

DIOR Hypnotic Poison EdP - história ceny a dostupnosti

DIOR Hypnotic Poison EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Hypnotic Poison EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?