DIOR Poison Girl Unexpected EdT

DIOR Poison Girl Unexpected EdT

DIOR Poison Girl Unexpected EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Poison Girl Unexpected EdT - popis produktu

Toaletná voda DIOR Poison Girl Unexpected EdT: Parfumovaná voda DIOR Poison Girl Unexpected EDP 100 ml s rozprašovačom oslní na prvé privoňanie každú mladú ženu. Svieža kvetinovo-orientálna vôňa bola uvedená na trh v roku 2016. Zmyselná aróma korenených tónov doplnených o fazuľu tonka a kvetinový nádych. Vôňa je ako stvorená pre moderné ženy plné energie, ktoré chcú podporiť svoju individualitu. Parfém pre ženy má krásny romanticky ružový flakónik. Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody DIOR Poison Girl Unexpected EDP 100 mlDámska toaletná voda s rozprašovačomPodmanivá kvetinovo-orientálna vôňaPríjemná kombinácia korenia, ruže a vanilkyHodí sa pre ženy novej generácieDámsky parfém DIOR má rozkošný ružový flakónik Opojné zloženie dámskej voňavkyDámska sladká toaletná voda DIOR Poison Girl Unexpected vás očarí hravými korenenými tónmi, soľou a zázvorom, ktoré tvoria hlavu vône. V samotnom srdci vône sa rozvonia príjemná damašská ruža, zatiaľ čo základ voňavky DIOR tvorí pižmo a fazuľa tonka doplnená o vanilku.Zloženie:Hlava: korenené tóny, soľ, zázvorSrdce: damašská ružaZáklad: pižmo, tonka fazuľa, vanilka

Tento produkt nájdete v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Poison Girl Unexpected EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Dior, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Poison Girl Unexpected EdT - parametre produktu

DIOR Poison Girl Unexpected EdT - história ceny a dostupnosti

DIOR Poison Girl Unexpected EdT - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Poison Girl Unexpected EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?