DIOR Joy by Dior EDP

DIOR Joy by Dior EDP

DIOR Joy by Dior EDP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Joy by Dior EDP - popis produktu

Parfumovaná voda DIOR Joy by Dior EDP:Parfumovaná voda DIOR Joy by Dior s rozprašovačom oslní na prvé privoňanie každú mladú ženu. Svieža kvetinovo-drevitá vôňa sa stane nezameniteľnou súčasťou každej ženy. Príjemné tóny lahodného ovocia sa prelínajú s jemným závojom drevitej arómy. Vôňa je ako stvorená pre moderné sebavedomé ženy, ktoré si rady vychutnávajú život plnými dúškami. Vôňa má krásny romanticky ružový flakónik.Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody DIOR Joy by Dior EDPDámska toaletná voda s rozprašovačomPodmanivá kvetinovo-drevitá vôňaPríjemná kombinácia ovocia, kvetín a ružového drevaVhodná pre ženy, ktoré milujú životParfumovaná voda DIOR má rozkošný ružový flakónikVhodná na každodenné používanieOpojné zloženieDámska parfumovaná voda DIOR Joy by Dior plná radosti vás očarí hlavou, ktorú tvoria bergamot a mandarínka. V samotnom srdci vône sa rozvonia jazmín a ruža, zatiaľ čo základ vody DIOR tvoria biele pižmo, céder, pačuli, a santalové drevo.Zloženie:Hlava: bergamot, mandarínkaSrdce: jazmín, ruža z GrasseZáklad: biele pižmo, céder, pačuli, santalové drevo

Produkt DIOR Joy by Dior EDP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Joy by Dior EDP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Joy by Dior EDP - parametre produktu

DIOR Joy by Dior EDP - história ceny a dostupnosti

DIOR Joy by Dior EDP - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Joy by Dior EDP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?