DIOR Addict 2014 EdP

DIOR Addict 2014 EdP

DIOR Addict 2014 EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Addict 2014 EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DIOR Addict 2014 EdP:Parfumovaná voda DIOR Addict 2014 EdP je nádherná vôňa pre ženy, ktorá je uložená v elegantnom flakóne v tmavomodrej farbe. Očarujúca a podmanivá vôňa bola uvedená na trh v roku 2014 a ihneď si získala svojich nadšených obdivovateľov. Parfum DIOR Addict 2014 EdP je venovaný vášnivým, impulzívnym a energickým ženám, ktoré sú plné života a nekonečnej energie. Žena Dior Addict 2014 miluje eleganciu a klasický štýl a veľmi rada sa obklopuje luxusom.Nádherné zloženie vône DIOR Addict 2014 EdP zahŕňa hravé tóny šťavnatej mandarínky a nežných pomarančových kvetov. Výrazná vôňa jazmínu sa jemne prelína so sladkou vôňou zmyselnej vanilky, ktorá dodáva parfumu vzrušujúci nádych. Jedinečná vôňa podčiarkne váš štýl a prirodzenú eleganciu. Parfumovaná voda DIOR Addict 2014 EdP krásne vynikne predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo na romantickej schôdzke vo dvojici. Rovnako intenzívne však okúzli aj vaše blízke okolie pri bežnom každodennom nosení. Zahaľte sa do nádhernej vône s nádychom jazmínu! Zloženie:Hlava: mandarínka, pomarančové kvetySrdce: jazmínZáklad: vanilkaObjem:50 ml

Produkt DIOR Addict 2014 EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Addict 2014 EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Addict 2014 EdP - parametre produktu

DIOR Addict 2014 EdP - história ceny a dostupnosti

DIOR Addict 2014 EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Addict 2014 EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?