DIOR Poison Girl EdP

DIOR Poison Girl EdP

DIOR Poison Girl EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DIOR Poison Girl EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DIOR Poison Girl EdP: Nádherná orientálno-vanilková vôňa bola vytvorená pre dievčatá a mladé ženy. Rad originálnych ingrediencií vytvoril jedinečnú kompozíciu, ktorá očarí každého muža. Poison Girl od Dior bola na trh uvedená v januári 2016 a ihneď získala rad svojich fanúšikov. Príjemná vôňa je skvelou voľbou na denné nosenie aj na večerné párty s priateľmi alebo na romantickú večeru s vaším vyvoleným. Zahaľte sa do krásnej vône a buďte svoja! Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody DIOR Poison Girl EdPDámska parfumovaná voda DIOR s rozprašovačomSvieža orientálno-vanilková vôňaObsahuje ovocné, kvetinové, drevité tóny doplnené o vanilkuJe vhodná pre všetky mladé ženyParfumovaná voda DIOR sa hodí na každodenné nosenie Krásna vôňa pre krásne ženyKaždá žena sa rada páči a predovšetkým ocení, pokiaľ jej muž pochváli vôňu, ktorú si vybrala. Poison Girl je vôňa, ktorá muža doslova uhranie! Horký pomaranč sa jemne snúbi s romantickými tónmi damašskej ruže a ruže z Grasse. Jemné mandle svoju špecifickú vôňu prelínajú s toluánským balzamom, zmyselnou vanilkou a jedinečnou dlhotrvajúcou vôňou santalového dreva. Vyskúšajte vôňu, ktorá podčiarkne vašu prirodzenú ženskú krásu!Zloženie:Hlava: horký pomarančSrdce: damašská ruža, ruža z GrasseZáklad: mandle, toluánsky balzam, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka

Produkt DIOR Poison Girl EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dior, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DIOR Poison Girl EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dior, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DIOR Poison Girl EdP - parametre produktu

DIOR Poison Girl EdP - história ceny a dostupnosti

DIOR Poison Girl EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DIOR Poison Girl EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?