CAROLINA HERRERA Good Girl EdP

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Good Girl EdP:Toaletná voda Carolina Herrera Good Girl EdP? s objemom 30 ml sa vyznačuje květinově- orientálne vôňou inšpirovanú nespútanú dievčaťom. Prepája klasické tóny s netradičnými akordy. Podmanivú vôňu kávy a mandlí dopĺňa opojný jazmín v kontraste s Tonkou a kakaom.Toaletná voda Carolina Herrera Good Girl EdP s objemom 30 ml vás očarí svojou rafinovanou kvetinovo-orientálnou vôňou inšpirovanou nespútaným dievčaťom, ktorá je sama sebou, miluje výzvy a dobrodružstvo. Rovnako ako sexy dievča so svojimi svetlými a temnými stránkami sa originálna kompozícia vyznačuje prepojením klasických tónov s netradičnými akordami. Počiatočný nádych lahodnej kávy sa dokonale snúbi s horkými mandľami, ktorým dominuje opojný jazmín a nežné kvetinové tóny tuberózy. Podmanivú zvodnosť dodávajú v nádhernom kontraste pražené bôby fazule tonka a kakaa.Neodolateľné prepojenie zmyselnosti a hravosti vytvára harmonickú súhru, ktorá dokonale podčiarkne vašu ženskosť, pôvab a prirodzenú eleganciu. Parfumovaná voda je ukrytá v dizajnovom flakóne znázorňujúcim elegantnú čiernu dámsku lodičku so zlatým ihličkovým podpätkom. Vďaka praktickému rozprašovaču sa vám bude vôňa ľahko aplikovať.Zloženie vône:Hlava: mandle, kávaSrdce: jazmín sambac, tuberózaZáklad: tonka, kakao

Produkt CAROLINA HERRERA Good Girl EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Carolina Herrera, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody, patrí značke Carolina Herrera, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt CAROLINA HERRERA Good Girl EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Carolina Herrera, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP - parametre produktu

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP - história ceny a dostupnosti

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?