CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP:Parfumovaná voda 212 VIP je určená len pre výnimočné ženy. Svieža kvetinová vôňa s nádychom zmyselnej vanilky bola na trh uvedená v roku 2010 a dodnes má svoje nadšených priaznivcov z radu žien a nadšených obdivovateľov z radu mužov. Vôňa je inšpirovaná neutíchajúcim životom veľkomesta. vypnuté Parfumovaná voda 212 VIP je určená len pre výnimočné ženy. Svieža kvetinová vôňa s nádychom zmyselnej vanilky bola na trh uvedená v roku 2010 a dodnes má svojich nadšených priaznivcov z radu žien a nadšených obdivovateľov z radu mužov. Dámska voňavka je inšpirovaná neutíchajúcim životom veľkomesta. Metropola New York pulzuje nočným dobrodružstvom vo forme tých najhonosnejších večierkov pre VIP hostí. Žena, ktorá nosí vôňu Carolina Herrera 212 VIP, na týchto akciách nesmie chýbať!Krásna vôňa má dlhotrvajúci základ zo zmyselnej vanilky a očarujúcich tónov fazule tonka. Vône mučenky a pravého rumu sa jemne prelínajú s pikantným pižmom a výraznou vôňou gardénie. Koktejl týchto harmonicky zladených vôní je skvelou voľbou pre moderné ženy, ktoré majú zdravé sebavedomie a neboja sa odhaliť svoju dobrodružnú povahu. Buďte hviezdou večera a okúzľujte mužov!Zloženie:Hlava: mučenka, rumSrdce: pižmo, gardéniaZáklad: tonka fazuľa, vanilka

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Carolina Herrera, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Carolina Herrera, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Carolina Herrera, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP - parametre produktu

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP - história ceny a dostupnosti

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?