GUCCI Gucci Bloom EdP

GUCCI Gucci Bloom EdP

GUCCI Gucci Bloom EdP

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 86,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GUCCI Gucci Bloom EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GUCCI Gucci Bloom EdP: Dámska toaletná voda GUCCI Gucci Bloom EdP je nežná kvetinová vôňa inšpirovaná letnou, rozkvitnutou záhradou, ktorá je plná rozmanitosti a krásy. Na úvod sa otvára sviežou arómou šťavnatého pomaranča, ktorý dopĺňajú jemné, zelené tóny. Srdce prekypuje silnými kvetinovými silicami. Intenzívnu arómu zemolezu doplňuje luxusná tuberóza a trio završuje omamný jazmín. Zmyselný základ spája zamatové santalové drevo s jemnou, ľahko drevitou vôňou kosatca a lahodnou vanilkou. Vôňa je ukrytá v jednoduchom flakóne, ktorý zdobí len jemne pastelová ružová farba. Vstúpte do rozkvitnutej záhrady a vychutnajte si vôňu kvetín spolu s parfumovanou vodou Gucci Bloom. Kľúčové vlastnosti dámskeho parfému GUCCI Gucci Bloom EdPZmyselná kvetinová vôňa od talianskej značky GucciVeľmi ženská parfémovaná voda (EdP – Eau de Parfum) pre romantické ženyZmyselný základ tvoria santalové drevo, vanilka a korene kosatcaVôňu ukrýva jednoduchý flakón v jemnom, pastelovo ružovom odtieniNeodolateľná vôňa Gucci Bloom s dlhou výdržou, vhodná na denné nosenieLuxusný voňavý darček značky Gucci pre milovníčky kvetinových vôní Zloženie parfému pre ženy:Hlava (vysoké tóny) – pomaranč, zelené tónySrdce (stredné tóny) – zimolez, jazmín sambac, tuberózaZáklad (nízke tóny) – santalové drevo, vanilka, koreň kosatca

Tento produkt nájdete v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Gucci, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt GUCCI Gucci Bloom EdP patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Gucci, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Gucci, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GUCCI Gucci Bloom EdP - parametre produktu

GUCCI Gucci Bloom EdP - história ceny a dostupnosti

GUCCI Gucci Bloom EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GUCCI Gucci Bloom EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?