GIVENCHY Gentleman EdP

GIVENCHY Gentleman EdP

GIVENCHY Gentleman EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIVENCHY Gentleman EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIVENCHY Gentleman EdP:Mali by ste záujem zadovážiť si parfumovanú vodu, ktorej vôňa vám perfektne sadne? GIVENCHY Gentleman EdP je vôňa vhodná pre mužov. Pre túto parfumovanú vodu je ako hlavná zložka typická drevitá prímes, pre ktorú sú príznačné tóny rôzneho dreva, napr. santalového alebo ružového. Základ parfumovanej vody dopĺňa vedľajšia vôňa orientálnych tónov, takže ide o korenenú arómu prepojenú napr. s pižmom alebo vanilkou. S touto parfumovanou vodou zažiarite aj počas úplne bežných dní a večerov. GIVENCHY Gentleman EdP pochádza z Francúzska. Najdôležitejšie prednosti pánskej parfumovanej vody GIVENCHY Gentleman EdP Parfumovaná voda ideálna pre mužov Hlavnú vôňu tvorí drevitá Vedľajšia vôňa GIVENCHY Gentleman EdP: orientálna Pôvod vo Francúzsku

Produkt GIVENCHY Gentleman EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Givenchy, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Givenchy, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIVENCHY Gentleman EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Givenchy, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIVENCHY Gentleman EdP - parametre produktu

GIVENCHY Gentleman EdP - história ceny a dostupnosti

GIVENCHY Gentleman EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIVENCHY Gentleman EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?