VERSACE Eros Pour Femme EdP

VERSACE Eros Pour Femme EdP

VERSACE Eros Pour Femme EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Eros Pour Femme EdP - popis produktu

Parfumovaná voda VERSACE Eros Pour Femme EdP:Mali by ste záujem zadovážiť si parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? VERSACE Eros Pour Femme EdP je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. Parfumovaná voda sa mieša tiež s vedľajšou vôňou kvetov, ku ktorej patrí aróma konvaliniek, jazmínu, pomarančových kvetov a ďalších. Parfumovaná voda bola navrhnutá na bežné a letné dni. VERSACE Eros Pour Femme EdP pochádza z Talianska. Rozhodujúce parametre parfumovanej vody VERSACE Eros Pour Femme EdP Parfumovaná voda venovaná ženám Hlavnú vôňu tvorí kvetinová Vedľajšia vôňa VERSACE Eros Pour Femme EdP: kvetinová Pôvod v Taliansku Ďalšie informácie o výrobcovi VERSACE Ak ide o značku Versace, bola vytvorená v Miláne v roku 1978. Tieto luxusné vône s talianskym nádychom sú veľmi obľúbené. S vôňami Versace nemôžete urobiť chybu a vďaka nim si upevníte svoje sebavedomie. Táto značka ponúka okrem parfumov aj moderné oblečenie, doplnky, kozmetiku a tiež nábytok.

Produkt VERSACE Eros Pour Femme EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Versace, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Eros Pour Femme EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

VERSACE Eros Pour Femme EdP - parametre produktu

VERSACE Eros Pour Femme EdP - história ceny a dostupnosti

VERSACE Eros Pour Femme EdP - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Eros Pour Femme EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?