GIORGIO ARMANI Code Woman EdP

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Code Woman EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť nabažiť vy ani vaše okolie? GIORGIO ARMANI Code Woman EdP je originálna vôňa dokonalá pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, s ktorou sú spojené tóny ruží, fialky či jazmínu. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa květin, takže vyniká arómou z konvaliniek, pomarančových kvetov, jazmínu a i. S touto parfumovanou vodou zažiarite najmä v letných dňoch, ale aj počas bežného dňa. GIORGIO ARMANI Code Woman EdP pochádza z Talianska. Základné funkcie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Code Woman EdP Parfumovaná voda prispôsobená ženám Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Code Woman EdP: kvetinová Pôvod v Taliansku Informácie o značke GIORGIO ARMANI Značka Armani sa stala v roku 1975 milovaným dieťaťom Giorgia Armaniho, ktorý patrí k renomovaným a veľmi úspešným talianskym módnym návrhárom. Vôňa Armani je známa svojou miernou extravaganciou a nadčasovosťou. S vôňou tejto značky získate sebavedomie a pocit sviežosti. Vizitkou tejto značky je nielen vôňa, ale aj luxusné módne oblečenie či kozmetika.

Produkt GIORGIO ARMANI Code Woman EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Code Woman EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Code Woman EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?