GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP:Priali by ste si mať parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP je originálna vôňa dokonalá pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je kvetinová prímes, ktorá obsahuje predovšetkým tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa vody, ktorej arómu možno cítiť ako more, čerstvé ovocie či vodné kvety. Parfumovaná voda bola navrhnutá na bežné a letné dni. GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP je pôvodom z Talianska. Rozhodujúce vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP: vodná Parfumovaná voda vznikla v Taliansku Ďalšie informácie o značke GIORGIO ARMANI So značkou Armani je od roku 1975 spojené meno Giorgia Armaniho, ktorého poznáme ako najúspešnejšieho talianskeho módneho návrhára. Vôňa Armani je známa svojou miernou extravaganciou a nadčasovosťou. Túto vôňu si zamilujete od prvého okamihu, keďže vám dá pocit voľnosti. S touto značkou je okrem vôní spojená aj ďalšia kozmetika a luxusné módne oblečenie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?