GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP:Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorú si zamilujete vy aj vaše okolie? GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP je vôňa vhodná pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je orientálna prímes, v ktorej prevažujú výrazné až hrejivé tóny. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou kvetov, preto má takú arómu jazmínu, čiernych ríbezlí, pomarančových kvetov a pod. Táto parfumovaná voda sa obzvlášť bude vynímať počas slávnostnejších príležitostí a v zimnom období. GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP je pôvodom z Talianska. Podstatné vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP Parfumovaná voda určená pre ženy Hlavnú vôňu tvorí orientálna Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP: kvetinová Originálne je táto parfumovaná voda z Talianska Ďalšie informácie o značke GIORGIO ARMANI So značkou Armani je od roku 1975 spojené meno Giorgia Armaniho, ktorý sa radí medzi najobľúbenejších a tiež najúspešnejších talianskych módny návrhárov. K vôni Armani patrí nielen vysoká kvalita, ale aj určitá extravagancia. Táto vôňa vám dodá pocit sviežosti a voľnosti. S touto značkou sa spája okrem vône aj kvalitná kozmetika a módne oblečenie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Si Passione Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?