GIORGIO ARMANI Emporio She EdP

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Emporio She EdP:Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, vďaka ktorej si vyslúžite veľa komplimentov? GIORGIO ARMANI Emporio She EdP disponuje vôňou perfektnou pre ženy. Základ tejto parfumovanej vody tvorí orientálna prímes, ktorá vykúzli jedinečné a intenzívne hrejivé tóny. Parfumovaná voda bola navrhnutá na večerné udalosti a do zimných dní. GIORGIO ARMANI Emporio She EdP je pôvodom z Talianska. Dôležité parametre parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Emporio She EdP Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy Hlavná vôňa: orientálna Pôvod v Taliansku Ďalšie informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI Vďaka Giorgiovi Armanimu vznikla v roku 1975 módna značka Armani, ktorý patrí k svetovo presláveným talianskym módnym návrhárom. Vôňa Armani vás poteší svojou nadčasovosťou a miernou extravaganciou. Táto jemná vôňa vás okúzli od prvej chvíle. S touto značkou je okrem vôní spojená aj ďalšia kozmetika a luxusné módne oblečenie.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio She EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio She EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Emporio She EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?