GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP:Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť nabažiť vy ani vaše okolie? GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because Its You EdP poskytuje osobitú vôňu pre ženy. Základom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa ovocia, pre ktorú je typická sladká aróma rôznych plodov, ako sú marhule, jablká alebo čierne ríbezle. Táto parfumovaná voda sa hodí na bežný deň aj na letné dni. GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because Its You EdP pochádza z Talianska. Dôležité prednosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because Its You EdP Parfumovaná voda ideálna pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because Its You EdP: ovocná Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska Informácie o značke GIORGIO ARMANI So značkou Armani prišiel v roku 1975 Giorgio Armani, ktorý je zaraďovaný medzi najúspešnejších a najobľúbenejších talianskych módnych návrhárov. Vôňu Armani ocenia milovníci luxusných a extravagantných parfumov. Táto vôňa sa zaradí už od prvého okamihu k vašim obľúbeným. Okrem vône si môžete vybrať aj luxusné módne oblečenie či kozmetiku.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Emporio Armani Because It's You EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?