GIORGIO ARMANI Sí EdP

GIORGIO ARMANI Sí EdP

GIORGIO ARMANI Sí EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI Sí EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Sí EdP:Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? GIORGIO ARMANI Sí EdP ponúka vôňu ideálnu pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je prímes chypre, ktorá sa vyznačuje svojimi drevitými a ihličnatými tónmi. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou ovocia, ktorú sprevádza sladká aróma marhule, jablka, čiernych ríbezlí a pod. Táto parfumovaná voda sa hodí na zimné obdobie, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. GIORGIO ARMANI Sí EdP je pôvodom z Talianska. Podstatné parametre parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Sí EdP Parfumovaná voda venovaná ženám Hlavná vôňa: chypre Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Sí EdP: ovocná Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska Informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI Značka Armani je od roku 1975 dielom Giorgia Armaniho, ktorého poznáme ako najúspešnejšieho talianskeho módneho návrhára. Vôňa Armani patrí medzi extravagantné a nadčasové. Táto vôňa vám dodá pocit sviežosti a voľnosti. Okrem vône si môžete vybrať aj luxusné módne oblečenie či kozmetiku.

Produkt GIORGIO ARMANI Sí EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI Sí EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI Sí EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI Sí EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI Sí EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI Sí EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?