GIORGIO ARMANI My Way EdP

GIORGIO ARMANI My Way EdP

GIORGIO ARMANI My Way EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIORGIO ARMANI My Way EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI My Way EdP:Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? GIORGIO ARMANI My Way EdP ponúka osobitú vôňu vhodnú pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je citrusová prímes, ktorá je pre svoje ľahké a svieže tóny ideálna na denné nosenie. Základ parfumovanej vody dopĺňa vedľajšia vôňa kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda príde vhod pri bežných aj veľmi aktívnych dňoch. GIORGIO ARMANI My Way EdP je pôvodom z Talianska. Hlavné vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI My Way EdP Parfumovaná voda venovaná ženám Hlavnú vôňu tvorí citrusová Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI My Way EdP: kvetinová Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska Informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI Zakladateľom značky Armani sa stal v roku 1975 Giorgio Armani, ktorý je zaraďovaný medzi najúspešnejších a najobľúbenejších talianskych módnych návrhárov. Nadčasová vôňa Armani sa vyznačuje kvalitou a miernou extravaganciou. Túto vôňu si zamilujete od prvého okamihu, keďže vám dá pocit voľnosti. S touto značkou je okrem vôní spojená aj ďalšia kozmetika a luxusné módne oblečenie.

Produkt GIORGIO ARMANI My Way EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Giorgio Armani, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GIORGIO ARMANI My Way EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Giorgio Armani, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GIORGIO ARMANI My Way EdP - parametre produktu

GIORGIO ARMANI My Way EdP - história ceny a dostupnosti

GIORGIO ARMANI My Way EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GIORGIO ARMANI My Way EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?