TOM FORD Noir Extreme EdP

TOM FORD Noir Extreme EdP

TOM FORD Noir Extreme EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TOM FORD Noir Extreme EdP - popis produktu

Parfumovaná voda TOM FORD Noir Extreme EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? TOM FORD Noir Extreme EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre mužov. Základ tejto parfumovanej vody tvorí orientálna prímes, v ktorej sú prepojené neobyčajné ingrediencie zaručujúce výrazný a zmyselný výsledok. Pre parfumovanú vodu je kľúčovou zložkou tiež vedľajšia vôňa orientálnych tónov, ktorú sprevádza silnejšia korenená aróma s vôňou vanilky alebo pižma. S touto parfumovanou vodou zažiarite na slávnostných udalostiach aj v zimnom období. TOM FORD Noir Extreme EdP pochádza z Ameriky. Podstatné prednosti pánskej parfumovanej vody TOM FORD Noir Extreme EdP Parfumovaná voda prispôsobená mužom Hlavná vôňa: orientálna Vedľajšia vôňa TOM FORD Noir Extreme EdP: orientálna Pôvodom je táto parfumovaná voda z Ameriky

Produkt TOM FORD Noir Extreme EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Tom Ford, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Tom Ford, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt TOM FORD Noir Extreme EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Tom Ford, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

TOM FORD Noir Extreme EdP - parametre produktu

TOM FORD Noir Extreme EdP - história ceny a dostupnosti

TOM FORD Noir Extreme EdP - ďalšie zaujímavé produkty

TOM FORD Noir Extreme EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?