TOM FORD Black Orchid EdP

TOM FORD Black Orchid EdP

TOM FORD Black Orchid EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TOM FORD Black Orchid EdP - popis produktu

Parfumovaná voda TOM FORD Black Orchid EdP:Mali by ste záujem zadovážiť si parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? TOM FORD Black Orchid EdP je neobyčajná vôňa perfektná pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá dodáva hrejivým tónom intenzitu a jedinečnosť. Nemenej podstatnou súčasťou parfumovanej vody je vôňa orientálnych tónov, ktorá sa nezaobíde bez silnejšej korenenej arómy v kombinácii s vôňou pižma alebo vanilky. Táto parfumovaná voda sa hodí na slávnostnejšie večerné udalosti a na zimné obdobie. TOM FORD Black Orchid EdP je originálne z Ameriky. Významné prednosti parfumovanej vody TOM FORD Black Orchid EdP Parfumovaná voda s vôňou perfektnou pre ženy Hlavnú vôňu tvorí orientálna Vedľajšia vôňa TOM FORD Black Orchid EdP: orientálna Pôvod v Amerike

Produkt TOM FORD Black Orchid EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Tom Ford, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Tom Ford, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt TOM FORD Black Orchid EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Tom Ford, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

TOM FORD Black Orchid EdP - parametre produktu

TOM FORD Black Orchid EdP - história ceny a dostupnosti

TOM FORD Black Orchid EdP - ďalšie zaujímavé produkty

TOM FORD Black Orchid EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?