CHANEL Coco Mademoiselle EdP

CHANEL Coco Mademoiselle EdP

CHANEL Coco Mademoiselle EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CHANEL Coco Mademoiselle EdP:Nová dámska voňavka od CHANEL je vzácnou udalosťou. Je vždy akýmsi odrazom ducha doby v neustále sa inovujúcom štýle, inšpirovaným Mademoiselle Chanel. COCO Mademoiselle je svieža a zmyselná. Je to vôňa mladej, sofistikovanej, sexi ženy, aktívnej obyvateľky mesta, spokojnej so svojím životom. Svieže, orientálne zloženie je výtvorom Jacquesa Polge, ktorý použil nové produkty tých najvyspelejších parfumérskych technológií. Jeho nové, odľahčené tóny jednotlivých zložiek dámskeho parfému vyúsťujú do úplne modernej vône. COCO Mademoiselle evokuje uvoľnený, sexi šarm, menej sa hodiaci do nočného prostredia a skrývajúci náznaky mužskosti.Stelesňuje bohatosť, striedmosť a nenápadnosť ducha.Hlava: hesperidean, bergamot, pomarančZáklad: pačuli, vetiver, vanilka, biele pižmoSrdce: lístky jazmínu, ružaObjem 100 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Chanel, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt CHANEL Coco Mademoiselle EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - parametre produktu

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - história ceny a dostupnosti

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CHANEL Coco Mademoiselle EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?