DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP:Ľahká, intenzívna a osobitá. To je nová dámska parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue Intense, ktorá vyhovie aj tým najvyšším nárokom modernej ženy. Ten správny pocit sebaistoty a príjemné osvieženie vône Light Blue Intense je výsledkom rozmanitej kombinácie citrusovo-drevitých tónov. Citrusové tóny jabĺk Granny Smith a citróna sú doplnené intenzívnou arómou jazmínu a nechtíka, ktorá je vo vnútri podfarbená zmyselným pižmom a ambrovým drevom. DOLCE & GABBANA Light Blue Intense je ideálny vôňou pre sebaisté ženy a horúce letné dni.Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody DOLCE & GABBANA Light Blue IntenseIdeálna vôňa pre moderné ženyParfumovaná voda s jemnou citrusovo-drevitou arómouDOLCE & GABBANA Light Blue Intense vynikne počas jarných a letných dníZloženie parfumovanej vody DOLCE & GABBANA Light Blue Intense:Hlava: citrón, jablko Granny SmithSrdce: jazmín, nechtíkTelo: ambrové drevo, pižmo

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA Light Blue Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?