DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP - popis produktu

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP:Túžite po parfumovanej vode, ktorej vôňa vám perfektne sadne? DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre mužov. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je aromatická prímes, v ktorej sa harmonicky miešajú citrusové a drevité tóny. Parfumovaná voda je tiež doplnená vedľajšou vôňou citrusov, ktorú sprevádza svieža a horkastá aróma. Táto parfumovaná voda sa hodí na slávnostnejšie večerné udalosti, ale aj na bežné denné nosenie. DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP pochádza z Talianska. Významné funkcie pánskej parfumovanej vody DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP Parfumovaná voda vytvorená pre mužov Hlavnú vôňu tvorí aromatická Vedľajšia vôňa DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP: citrusová Pôvod v Taliansku Ďalšie informácie o výrobcovi DOLCE & GABBANA Stefano Gabbana a Domenico Dolce sú tí, vďaka ktorým vznikla v roku 1985 značka Dolce & Gabbana. Pôvod značky Dolce & Gabbana možno nájsť v Miláne, ktoré je známe talianskym luxusom a vášňou. Poteší všetky energické ženy aj energických mužov, ktorým sa páči vyčnievať z davu. Dolce & Gabbana vám ponúkne aj luxusné oblečenie a doplnky.

Produkt DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Dolce & Gabbana, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP - parametre produktu

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA K by Dolce & Gabbana EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?