GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - popis produktu

Parfumovaná voda GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP:Priali by ste si mať parfumovanú vodu, ktorej vôňa vám perfektne sadne? GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP poskytuje perfektnú vôňu pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá zahŕňa hrejivé a intenzívne tóny. Pre parfumovanú vodu je kľúčovou zložkou tiež vedľajšia vôňa drevín, takže ide o arómu santalového, cédrového alebo tiež ružového dreva. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na zimné dni a slávnostnejšie akcie. GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP je originálne z Francúzska. Kľúčové znaky parfumovanej vody GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP Parfumovaná voda vhodná pre ženy Hlavná vôňa: orientálna Vedľajšia vôňa GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP: drevitá Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Guerlain, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Guerlain, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Guerlain, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - parametre produktu

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - história ceny a dostupnosti

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - ďalšie zaujímavé produkty

GUERLAIN Mon Guerlain Intense EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?