YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP - popis produktu

Parfumovaná voda YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP:Parfumovaná voda Mon Paris je určená ženám. Do detailu tvarovaný flakón opatrený rozprašovačom ponúka zvodnú, príťažlivú a očarujúce vôňu plnú iskrivých tónov, zmyselnosti a vášne. Šťavnaté ovocné tóny sa jemne prelínajú s kvetinovými akordy, pižmom, Ambroxan a vôňou lístkov pačuli. Zaujímavá vôňa poteší najmä moderné ženy, ktoré sa neboja prežívať nové dobrodružstvá a milujú Paríž.Decentná a nežná, cyprusovo-ovocná toaletná voda YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP je určená romantickým ženám, ktoré chcú umocniť svoj štýl a šarm. Do detailu tvarovaný jemný flakón je opatrený rozprašovačom a ponúka zvodnú, príťažlivú a očarujúcu vôňu plnú iskrivých tónov, zmyselnosti a vášne. Šťavnaté ovocné tóny sa jemne prelínajú s kvetinovými akordmi, pižmom, ambroxanom a s vôňou lístkov indonézskeho pačuli. Zaujímavá vôňa poteší najmä moderné ženy, ktoré sa neboja prežívať nové dobrodružstvá a milujú Paríž. Zahaľte sa do ženskej zvodnosti v podobe krásnej vône Mon Paris od ikonickej francúzskej značky!Kľúčové vlastnosti dámskej parfumovanej vody YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdPDámska cyprusovo-ovocná vôňa od luxusnej francúzskej značky YVES SAINT LAURENTIntenzívna, ale decentná toaletná voda (EdP – Eau de Parfum) s dlhou výdržou pre romantické ženyNevšedná chypre vôňa YVES SAINT LAURENT evokujúca lásku, vášeň a romantickú atmosféru ParížaZáklad vône tvorí zmyselná kombinácia cédrového dreva, machu, pižma a lístkov indonézskeho pačuliJemný flakón z ťažkého skla zdobený čiernou stužkou pre podčiarknutie romantickej zmyselnosti YSL vôňeSladká, nežná vôňa Mon Paris vhodná na bežné, každodenné nosenieIdeálny voňavý darček pre ženy, ktorým nechýba zmyselnosť, šarm a štýlLuxusná vôňa pre ženy v ponuke vo flakónoch rôzneho objemuJemnosť, zmyselnosť, vášeň ... podľa YVES SAINT LAURENTToaletná voda YVES SAINT LAURENT Mon Paris s nádychom malín a sladkých jahôd je obohatená o kvetinové tóny jazmínu, pivónie, durmanu a pomarančových kvetov. Spoločne s ďalšími voňavými akordmi vytvára jedinečnú kompozíciu, ktorá podčiarkne prirodzenú krásu žien. Zmyselná vôňa svetoznámej francúzskej značky dodá ženám sebavedomie a zahalí ich do ženskej zvodnosti. Doprajte si luxusnú parfumovanú vodu, ktorá je inšpirovaná mestom lásky – Parížom!Zloženie parfumuHlava (vysoké tóny) – hruška, bergamot, malina, jahodaSrdce (stredné tóny) – jazmín, pivonka, durman, pomarančové kvetyZáklad (nízke tóny) – céder, mach, pižmo, ambroxan, lístky pačuliSpôsob použitia:Vonné esencie sa aktivujú teplom. Ideálne pre postrek parfumom sú preto miesta, kde môžete cítiť srdcový tep, ako sú krk, zápästia, vnútorná strana lakťov alebo lakťové jamky.Optimálne pre skladovanie flakóna s parfumom je miesto mimo dosah denného svetla (zásuvka nočného stolíka a pod.) A teplota do 20 °C.

Produkt YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Yves Saint Laurent, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Yves Saint Laurent, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Yves Saint Laurent, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP - parametre produktu

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP - história ceny a dostupnosti

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP - ďalšie zaujímavé produkty

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?