Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie - popis produktu

Luxusná a neprehliadnuteľná dámska kožená kabelka, ktorá bude skvelou voľbou. Pod ozdobnou chlopňou na zlatý kovový kaštieľ, ponúka hlavné vrecko na zips, pre bezpečné uloženie vašich najdôležitejších vecí. Vnútri tašky nechýbajú postranné priehradky na malé drobnosti. Popruhy sú hneď dva, jeden kratší do ruky, či na rameno. Druhý je dlhý, na nosenie do kríža. Zlaté kovanie sa skvele hodí ku kabelke. Elegantná a jednoduchá, to je crossbody, od značky Delami. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30tich dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 26 x 14 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 48 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF6098

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kožené kabelky, Luxusné kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka staroružová - Delami Jodie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?