Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss - popis produktu

Štýlové kožené produkty značky Delami, sú výrobky vysokej kvality a spracovania. To presne vám ponúka táto krásna kabelka. Po rozopnutí chlopne s malým zámočkom, ponúka dve priestranné vrecká na zips. Vnútri nechýbajú postranné priehradky na drobnosti a veľký priestor pre všetko, čo musíte mať pri sebe. Ucho je pevné a dlhé, zaujímavo riešené. Dlhý kožený popruh, je na pripnutie, na nosenie na ramene. Doplnky sú ladené do módnej zlatej farby. V spodnej časti má kabelka malé nôžky proti poškriabaniu či zašpineniu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 31 x 21 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 39 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CC845

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky do ruky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss - parametre produktu

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka do ruky sivá - Delami Artemiss - ako nakúpiť najvýhodnejšie?