Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah - popis produktu

Elegantná kožená crossbody kabelka do mesta, na prechádzku, na párty, do kaviarne... Kabelka je z prednej aj zadnej strany štvorcová, zatiaľ čo boky tvoria trojuholník. Skvele tak obsiahne množstvo drobností a zároveň bude stále pôsobiť drobcovke. Interiér je veľmi prehľadne riešený uzatvárateľným vreckom, ktoré vedie stredom kabelky a delí tak jej vnútro na dve polovice. Vďaka tomu sa vám nestane, že by vám napríklad kľúče poškriabali display telefónu. Popruh kabelky je oddeliteľný a tak môžete kabelku prípadne použiť aj ako štýlovú listovú kabelku alebo iný doplnok. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 17,5 x 17 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: jedna dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: HA0109

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo modrá - Delami Hannah - ako nakúpiť najvýhodnejšie?