Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena - popis produktu

Trendy crossbody kabelka s elegantným prešívaním na klope podčiarkne Váš osobitý štýl a prekvapí Vás svojou praktickosťou. Hlavný priestor je uzatvárateľný chlopňou na dva cvoky. Popruh kabelky je z časti syntetická koža az časti elegantná retiazka v zlatej farbe. Celkový dojem luxusu dopĺňa prešívanie po celom povrchu listovej kabelky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 22 x 16 x 7,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, fixná dĺžka Kód tovaru: G99001

Produkt Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka taupe - Delami Ariena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?