Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita - popis produktu

Malá béžová crossbody kabelka od obľúbenej značky Delami Vera Pelle na každý deň. Krásny a praktický kúsok z pravej kože. Ideálny spoločník na prechádzku, do mesta, schôdzku, skrátka kedykoľvek, kedy chcete mať svoje osobné veci neustále pri sebe. Kabelka ponúka hlavný úložný priestor, prirodzene s menšou priehradkou v podšívke na vaše drobnosti. Zabezpečíte ho zipsom a prackou s otáčavým zapínaním. Popruh je odnímateľný s možnosťou regulácie dĺžky, kabelku Rikkita tak môžete nosiť v ruke, cez plece alebo do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 21 x 21,5 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5129NEW

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Delami Rikkita - ako nakúpiť najvýhodnejšie?