Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia - popis produktu

Kožená kabelka do ruky alebo cez plece od Delami Vera Pelle. Hlavný úložný priestor je delený priehradkou na zips, kabelka pevne drží tvar, všetky vaše veci pohodlne zabezpečíte zipsom. Dve pevné uchá umožnia pohodlné nosenie kabelky cez plece alebo v ruke, odnímateľný dlhší popruh využijete na nosenie do kríža. Nenápadný vzhľad príjemnej kože je oživený zlatou farbou kovania. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 29 x 24 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 43,5 cm Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: MF6449

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez plece čierna - Delami Missia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?