Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla - popis produktu

Praktická, elegantná kabelka, ktorá v tomto koženom prevedení vydrží naozaj veľmi dlho. Ponúka hlavné vrecko na zips, na uloženie Vašich dôležitých vecí. Vnútri nechýbajú postranné priehradky na drobnosti. Ucho je pevné, na nosenie na ramene aj v ruke. Dlhý kožený popruh, je na pripnutie. Zadná časť, ponúka menšie zipsové vrecko, ideálne napríklad na zrkadlo či rúž. Jednoduchý dizajn podčiarkne strieborné kovanie. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery: 34 x 33 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 50 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód: 5404-D74

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla - parametre produktu

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka cez rameno ružová - Delami Camilla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?